Юні кропивницькі велосипедисти успішно виступили на змаганнях всеукраїнського рівня

  • 6 серп. 2019 15:12
  • 1069
    • Новина Юні кропивницькі велосипедисти успішно виступили на змаганнях всеукраїнського рівня Ранкове місто. Кропивницький
     
    На початку серпня відразу у кількох містах України відбулися змагання з велосипедного спорту, на яких вдало виступили кропивницькі спортсмени. Про це пише сайт міської ради.
     
    Із 1 по 4 серпня у Первомайську проходив ІІІ тур чемпіонату України з велоспорту в гонці критеріум, парній гонці та Всеукраїнські змагання з велосипедного спорту на шосе. Велоперегони зібрали загалом 135 учасників із 21 команди. Вихованці КДЮСШ № 1 Міської ради міста Кропивницького Володимир Микитюк і Євген Тесцов вибороли звання чемпіонів України в парній гонці серед юнаків, Катерина Воротіленко стала срібною призеркою, а Владислава Ладик посіла третє місце.
     
    У гонці критеріум Володимир Микитюк посів найвищу сходинку п’єдесталу чемпіонату України, Катерина Воротіленко стала другою, Євген Тесцов завоював бронзу. У груповій гонці Всеукраїнських змагань із велоспорту Володимир Микитюк і Катерина Воротіленко стали срібними призерами.
     
    А із 2 по 3 серпня у Знам’янці відбулися Всеукраїнські змагання з велоспорту на шосе, присвячені Дню міста. Учасниками велоперегонів стали 104 спортсмени із 12 команд. Вихованка кропивницької КДЮСШ № 1 Анастасія Прочухан завоювала срібну медаль у груповій гонці серед дівчат.
     
     
    Нагадаємо: Олена Міхальова: Велика пригода починається з першого кроку