У Києві затримали банду грабіжників, які викрали термінал з супермаркету

  • 5 серп. 2019 11:27
  • 997
    • Новина У Києві затримали банду грабіжників, які викрали термінал з супермаркету Ранкове місто. Кропивницький
     
    Як повідомили в службі безпеки банку, в ніч на понеділок, 29 липня, троє зловмисників проникли в приміщення супермаркету в місті Боярка, в Києво-Святошинському районі, звідки викрали термінал ПриватБанку з коштами. Після чого грабіжники зникли в невідомому напрямку.
     
    Протягом декількох днів проводилася оперативно-розшукова робота, в результаті якої співробітники служби безпеки ПриватБанку спільно з співробітниками поліції встановили і затримали зловмисників.
     
    Ними виявилися троє жителів Києва, які раніше вже мали проблеми із законом. Всі вони затримані в порядку ст. 208 КПК України і перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. На даний момент спільними зусиллями поліції та служби безпеки ПриватБанку доведена причетність зловмисників до скоєння 7 крадіжок з офісних приміщень і торгових закладів. За всіма фактами порушено кримінальні провадження по ст. 185 Кримінального кодексу України.
     
    У банку зазначили, що банду зловмисників вдалося затримати по гарячих слідах завдяки злагодженій роботі поліції і співробітників банку. Сума заподіяного збитку на даний момент встановлюється.
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській та Полтавській областях