Хочеш стати манікюрником? Безробітні мають можливість безкоштовно отримати професію

  • 5 серп. 2019 11:24
  • 3442
    • Новина Хочеш стати манікюрником? Безробітні мають можливість безкоштовно отримати професію Ранкове місто. Кропивницький
     
     Твоє натхнення, помножене на досвід професіоналів – і мрія здійсниться!
     
    Центри професійно-технічної освіти державної служби зайнятості допомагають безробітним зайняти своє місце на ринку праці. Так, безробітні, які перебувають на обліку в центрах зайнятості та філіях обласного центру зайнятості, мають можливість здобути у Одеському ЦПТО ДСЗ професію «Манікюрник».
     
    Манікюрник – кваліфікований робітник, який виконує роботи з гігієнічного очищення та догляду нігтів і шкіри рук, корекцію нігтів, їх нарощування, художній розпис, декоративне оздоблювання за допомогою сучасних технологій, надає клієнтам допомогу при виборі форми нігтів, кольору лаку, виду розпису.
     
    Бути спеціалістом з нігтьового дизайну – цікаво і прибутково. Доглянуті руки і красиві нігті додають впевненості у собі, а невимушене спілкування завжди приноситиме радість тим, хто полюбляє працювати з людьми. Тому той, хто вирішить присвятити себе творчій професії майстра манікюру, має усі шанси як для професійного розвитку, так і для забезпечення себе сталими заробітками.
     
    Саме тому для охочих отримати професію манікюрника, за сприяння обласного центру зайнятості з 8 серпня поточного року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається професійне навчання групи безробітних за зазначеною професією. Термін навчання – 3 місяці. 
    Навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Умови направлення на навчання: 
    • повна загальна середня або професійно-технічна освіта;
    • повноліття (не менше 18 років);
    • медична довідка з допуском до професії.

    Якщо вас зацікавила професія манікюрника, за більш детальною інформацією про професію звертайтеся до центрів зайнятості.

     
    Відділ організації профнавчання
    Кіровоградського обласного центру зайнятості
     
    Нагадаємо: На Кіровоградщині потрібні медсестри