Кіровоградщина: Діану поховали, а вбивцю не знайшли

  • 1 серп. 2019 20:07
  • 1438
    • Новина Кіровоградщина: Діану поховали, а вбивцю не знайшли Ранкове місто. Кропивницький

          У Суботцях кілька днів тому попрощалися з Діаною Хріненко, тіло якої знайшли чотири місяців тому. Зникла дівчина торік після святкування Дня Незалежності. Провести в останню путь Діану прийшли друзі та однокласники, вчителі, рідні та односельці.

     
    – Це була моя найкраща учениця, я її називала принцеса Діана, – розповіла класна керівниця Світлана Григоровська. – Вона була моєю правою рукою. У випускному класі її дуже не вистачало. Дівчина хотіла вступати до педагогічного, добре ладила з дітьми і мала досвід роботи з ними у таборі. Дитину поховають, а вбивця десь ходить. Можливо, він зараз навіть серед нас. Я дуже сподіваюся, що Божа кара знайде вбивцю. 
     
    Як зазначила вчителька, стілець, на якому сиділа дівчина, учні не займали. Чекали, поки вона повернеться.
    Як писав на своїй сторінці у Facebook заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськін, Діана вночі поверталася додому з місцевої дискотеки, розмовляла по телефону.  
     
    – Її знайомий співрозмовник каже, що розмова перервалася, потім... почув страшні слова: «Я стікаю кров'ю, зателефонуй батькам, я поряд». При виклику поліція встановила місце нападу на дівчину, також виявила її телефон. Огляд місця нападу вказує на скоєння відносно дівчинки тяжкого злочину, – пише Аброськін.
     
    26 березня на території Знам'янського району поруч з населеним пунктом Нова Поляна місцевий мешканець проводив весняно-польові роботи та знайшов рештки людського тіла поруч з дорогою. Чоловік звернувся до поліції. Прибувши на місце, правоохоронці виявили череп людини та фрагменти одягу.
     
    Після цього до місця події був обмежений доступ. Там працювала слідчо-оперативна група, криміналісти та експерти, які розпочали відпрацювання прилеглої території та встановлення інших слідів, виявлених поруч з місцем страшної знахідки. Також неподалік було викопане тіло, яке належало жінці, – розповідав журналістам начальник поліції Кіровоградщини Роман Козьяков.
     
    На сьогодні поліція продовжує шукати винних у вбивстві дівчини. Якщо комусь відома інформація про осіб, причетних до злочину, просимо негайно звернутися до поліції за номером «102».
     
    Дмитро Семенюк