У Кропивницькому відбулося перше засідання з розгляду адмінправопорушення КП “Єлізавета” (ФОТО, ВІДЕО)

  • 2 лип. 2019 13:12
  • 1348
  •  
    В приміщенні Ленінського районного суду відбулося судове засідання у справі про адміністративне правопорушення директора КП „Єлізавета” Чернік А.П. щодо пошкоджень дерев у парку Перемоги за протоколом Державної екологічної інспекції Кіровоградської області, інформує «Утренний город».
     
     
     
    Окрім сторін по справі в судовій залі були присутні активісти, журналісти та громадськість. 
     
    - Не було взято окремий дозвіл на роботу із зеленими насадженнями в парку. Парк є об’єктом природно-заповідного фонду. Для роботи із зеленими насадженнями має складатися окремий проект науковими установами і це чітко прописано в законодавстві, - розповіла екоактивістка Надія Паливода.
     
    За словами директорки підприємства, на яке було складено адмінпротокол, в парку Перемоги проводилася формувальна обрізка. Восени цього року її планують продовжувати.
     
    - Там проводилась формувальна обрізка дерев. Ці роботи визначені проектом. Передбачено обрізку дерев кількістю – 7076 одиниць. Восени ця обрізка буде продовжена. Ми домовились з активістами, що коли займатимемось обрізкою, то будемо спільно з ними проводити коригування проекту, - розповіла директорка КП «Єлизавета» Алла Чернік.
     
    Під час засідання суд долучив до справи клопотання захисника, допитав представника технагляду. 
     
    Суд призначив наступне судове засідання на 11 липня о 14:00.
     
    Дмитро Семенюк
     
    Читайте також: Ротарі клуб Кропивницького тепер з новим президентом