Кіровоградська область: п’ять пожеж за добу у житловому секторі

  • 2 лип. 2019 13:09
  • 1034
    • Новина Кіровоградська область: п’ять пожеж за добу у житловому секторі Ранкове місто. Кропивницький
     
    За повідомленням У ДСНС України у Кіровоградській області, упродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 5 разів залучались на гасіння пожеж у житловому секторі.
     
    1 липня на вул. Кропивницького в обласному центрі горіла покрівля та домашні речі у житловому будинку на території приватного домоволодіння. На вул. Степовій с. Дмитрівка Знам’янськго району зайнялося 8 тонн сіна у сіннику. На вул. Містечковій, м. Мала Виска, горіли господарчі речі в металевій споруді. На вул. Чорноморській, с. Миколо-Бабанка Бобринецького району загорілись домашні речі та прибудова до житлового будинку на території приватного домоволодіння. На пожежі отримав опіки власник будинку 1955 р.н., якого було госпіталізовано до реанімаційного відділення Бобринецької ЦРЛ. 
     
    2 липня о 03:34 рятувальники гасили пожежу на вул. Лівобережній, в смт Власівка. Горіли покрівля господарчої споруди та сміття на території гаражного кооперативу. 
     
    В усіх випадках, крім пожежі у Бобринецькому районі, травмованих або загиблих не виявлено. Причини усіх пожеж наразі з’ясовуються.
     
     
    Читайте також: У Смоліно під час гасіння пожежі вогнеборці врятували чоловіка