У День Конституції кропивницькі бійці ОСС звернулися до президента (ВІДЕО)

  • 28 черв. 2019 13:14
  • 2357
  •  
    У Кропивницькому під час акції "Поминки за законністю" бійці ОСС виголосили заяву президенту України та голові обласної ради. Текст заяви попередньо опублікував на своїй сторінці у Фейсбук очільник організації "Патріот" Олександр Величко.
     
    - Ми, учасники бойових дій за Незалежність України та волонтери області, звертаємося до вас про недопустимість зміну курсу на Євроінтеграцію та НАТО, наш стратегічний партнер США, до тих пір, поки РФ не залишить окуповану частину Донбасу та Крим - вона наш ворог, - йдеться у заяві.
     
    - Ми хочемо згуртувати громадські, військові та волонтерські організації навколо використання всіх можливих сил для відбиття російської агресії і повернення Криму. Якщо ми дозволимо звернути з курсу на Європу та НАТО, через п'ять років ми будемо не державою Україною, а Київською губернією Російської федерації, - додав активіст "Правого сектору" Дмитро Яковенко.
     
    Під заявою підписалися голови 15 громадських, військових та волонтерських організацій, спілок Кіровоградщини, а також бійці ОСС.
     
    Читайте також: У Кропивницькому відбулися урочистості до Дня Конституції (ФОТО, ВІДЕО)