Кропивницький: Завершуються ремонтні роботи по вулиці Рівненській (ФОТО)

  • 21 черв. 2019 15:07
  • 1715
    • Новина Кропивницький: Завершуються ремонтні роботи по вулиці Рівненській (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Жителі приватного сектору (по-народному - район Чечори) і поруч розташованих п’ятиповерхівок навіть і не сподівалися, що коли-небуть відремонтують вулицю Рівненську або ж якийсь провулок. 
    До міської влади із депутатськими запитами і зверненнями з приводу ремонту провулків звертались і депутатка Фортечної ради від ВО "Свобода" Олена Скочко, і голова квартального комітету  Володимир Пасічник, а деякі жителі навіть не вірили у те, що є якийсь сенс підписувати прохання.
     
    І ось нарешті за клопотанням народного депутата Олександра Горбунова з державного бюджету було виділено кошти на ремонт вулиці Рівненської та провулки Сухумський, Миргородський та Плетений.
     
    Місцеві жителі дуже пильно стежили за виконанням робіт і вказували будівельникам на недоліки у роботі.
     
    Із плюсів: Робітники облаштували пішохідні доріжки і, як розповів бригадир Борис Хачатрян, стелили асфальт не лише у місцях, зазначених у проекті, а і біля приватних будинків, де це було просто необхідно.
    До того ж будівельники заасфальтували майданчик для збору сміття, який належить п’ятиповерхівкам, а також відновили виїзд до будинку Соборна № 8 - мешканці багатоповерхівки приємно вражені. 
    Хочеться відзначити, що, слава Богу, совбури дерев не заасфальтували і каналізаційні люки теж не замурували.     
     
    Із мінусів: пішохідний тротуар по провулку Плетеному вийшов нерівним через бетонну опалубку і має посередині різкий перепад, взимку  під час ожеледиці у цьому місці там буде складно  пройти. На зауваження депутатки і місцевих мешканців бригадир пообіцяв облаштувати східці з залишків бордюрів. Дивно, але з одного боку дороги чомусь взагалі не встановили бордюр, на що бригадир відповів, що буцімто бордюрів на цей відрізок дороги не дали.
     
    Сподіваємося, що зазначені провулки дочекаються і освітлення, з цього приводу депутатка Фортечної райради Олена Скочко неодноразово направляла запит до Міської ради м. Кропивницького. Тож будемо сподіватися на краще.
     
     
    Провулок Плетений до ремонту
     
     
     
    Провулок Плетений після ремонту
     
     
    Пішохідний тротуар вийшов з досить крутим схилом
     
     
    Провулок Сухумський під час "гарячих" робіт
     
     
    Провулок Сухумський після відновлення
     
     
    Провулок Миргородський у очікуванні
     
     
    Провулок Миргородський готовий до експлуатації
     
     
    Завершення робіт по вулиці Рівненській
     
     
     
    Підїзд до Соборна, 8
     
     
    Олена Скочко
     
    Нагадаємо: Будівельники зішкрібають асфальт навколо замурованих дерев (ВІДЕО)