Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно вивчитись на перукаря-модельєра

  • 18 черв. 2019 15:42
  • 3282
    • Новина Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно вивчитись на перукаря-модельєра Ранкове місто. Кропивницький
     
    Професія перукаря завжди була, є і буде актуальною, оскільки вона не підвладна ні часу, ні кризам. Перукарі роблять людей більш привабливими та гармонійними, привносять у наше життя свято та яскраві емоції.
     
    Вдало підібрана зачіска може не тільки змінити зовнішній вигляд людини, але й її внутрішній стан. Тому професіонали у перукарській справі – на вагу золота. Одна з переваг професії перукаря в тому, що клієнт завжди готовий платити за якість надання послуги.
     
    Ази перукарського мистецтва можна здобути у червні за сприяння служби на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчання за професією «перукар-модельєр» розпочинається 21 червня. Курс навчання буде тривати 5,5 місяців.
     
    Умовами до направлення на навчання є:
    • повна загальна середня або професійно-технічна освіта;
    • повноліття (не менше 18 років);
    • медична довідка з допуском до професії.
     
    Професія перукаря є завжди затребуваною. По закінченню навчання шукачі роботи зможуть працювати у салонах краси або започаткувати власну справу. 
    Громадяни,  яких зацікавили пропозиції щодо проходження професійного навчання, можуть звертатися до центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості за місцем перебування.
     
    Відділ організації профнавчання 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості