У міській раді Кропивницького пояснили, чому приватним перевізникам відмовили у роботі на маршрутах

  • 18 січ. 2018 13:45
  • 1018
    • Новина У міській раді Кропивницького пояснили, чому приватним перевізникам відмовили у роботі на маршрутах Ранкове місто. Кропивницький
     
    Трьом приватним кропивницьким  перевізникам  відмовили у здійсненні пасажироперевезення на міських маршрутах тому, що кількість існуючих на підприємстві працевлаштованих водіїв значно менша за кількість автобусів, які мають курсувати у Кропивницькому згідно умов договору. Про це під час зустрічі з журналістами повідомив начальник управління транспорту міської ради Олександр Вергун.
     
    «Було відмовлено приватним перевізникам у конкурсі зокрема тому, що кількість транспортних засобів відрізняється від кількості працевлаштованих на підприємстві водіїв. Наприклад, на підприємстві працевлаштовано 9 працівників, а за договором має курсувати 18 машин», - сказав Олександр Вергун.
     
    Як зазначив посадовець, наразі вказані маршрути тимчасово обслуговуватиме перевізник "Автобаз-Кіровоград", який здійснював пасажироперевезення на цих маршрутах раніше. Наступний конкурс відбудеться у березні місяці цього року.
     
    Світлана Барвінок
     
    Нагадаємо: Кропивницькі підприємства змагаються за 14 та 18 маршрути