На Кіровоградщині впіймали зловмисників, які обкрадали дачні будинки

  • 17 січ. 2018 15:15
  • 870
    • Новина На Кіровоградщині впіймали зловмисників, які обкрадали дачні будинки Ранкове місто. Кропивницький
     
    Поліцейські викрили зловмисників до того, як потерпілий виявив крадіжку майна. Про це повідомляє Онуфріївське відділення поліції Кіровоградської області.
     
     
    Спільники обікрали дачний будинок в одному з сіл Онуфріївського району. А коли злодії перевозили «здобич» на автомобілях, їх зупинили працівники поліції та вилучили крадене.
     
    «Зловмисниками виявилися двоє раніше судимих місцевих жителів, 21 та 39 років. Працівники Онуфріївського відділення поліції затримали осіб у ході відпрацювання території району.
    Чоловіки рухалися на машинах на одній із автодоріг. Як з’ясувалося, вони якраз перевозили викрадене з дачного будинку, серед якого – мотоблок, газонокосарка, музичний центр та інші речі. Під час проведення санкціонованого обшуку автомобілів майно вилучили та в подальшому передали на зберігання власнику», - розповів начальник Онуфріївського відділення поліції Ігор Чванько.
     
     
    За цим фактом триває розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
    Зловмисникам оголосили повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.
     
     
    Нагадаємо: На Кіровоградщині чоловік вбив знайомого сокирою