На Балашівці патрульний попередив викрадання акумуляторів (ФОТО)

  • 17 січ. 2018 14:04
  • 876
    • Новина На Балашівці патрульний попередив викрадання акумуляторів (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Працівник патрульної поліції Кропивницького застав зловмисників за крадіжкою акумуляторної батареї з легкового автомобіля: чоловіків оперативно затримано та передано слідчому. Про це на ФБповідомляє Патрульна поліція Кропивницького.
     
    Учора, 16 січня, близько 1-ї години ночі, один з командирів рот УПП Кіровоградської області, у вільний від роботи час побачив, як двоє невідомих громадян намагаються зняти з припаркованих авто ВАЗ-2107 та ВАЗ-2101 акумуляторні батареї.
    Інцидент стався на вулиці Районний бульвар.
     
     
    Працівник патрульної поліції відразу зателефонував своїм колегам та викликав підмогу. 
    За мить патрульний екіпаж вже був за вказаною адресою. Зловмисники, побачивши проблискові маячки службової автівки, кинулися навтьоки, викинувши при цьому акумуляторну батарею в кущі.
     
     
    Затримати втікачів охоронцям порядку вдалося лише в під’їзді однієї з багатоповерхівок, куди вони забігли, аби сховатися. 
    Затриманими виявилися 34 та 20-річний мешканці обласного центру. Останній наразі проходить у справі по кримінальному провадженню за скоєння крадіжки.
     
     
    Командир роти, який випадково став свідком цього правопорушення, 20-річного затриманого упізнав.
    На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Чоловіків доправили до міського відділу поліції. Наразі справою займається слідчий.
     
    Також патрульні знайшли власника авто ВАЗ-2101 та передали йому акумуляторну батарею, яку зловмисники встигли зняти з його автівки. Той подякував патрульним за оперативну і злагоджену роботу.