На Кіровоградщині чоловік вбив знайомого сокирою

  • 17 січ. 2018 13:11
  • 1512
    • Новина На Кіровоградщині чоловік вбив знайомого сокирою Ранкове місто. Кропивницький
     
    Працівники поліції затримали чоловіка, який підозрюється у нанесенні смертельних тяжких тілесних ушкоджень. Про це повідомляє Маловисківський відділ поліції Кіровоградської області.
     
    За попередніми даними, двоє громадян посварилися через образливі слова, які один сказав іншому. У результаті опонент завдав 42-річному потерпілому численних травм, які виявилися для нього несумісними з життям.
     
    До Маловисківського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що в її будинку помер чоловік. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. При проведенні огляду тіла судово-медичний експерт виявив тілесні ушкодження, які могли стати причиною смерті.
     
    «Попередньо поліцейські встановили, що напередодні ввечері чоловік рознивав алкоголь у компанії ще трьох знайомих. Згодом між ним та іншим 30-річним місцевим жителем виникла сварка через образу. Молодший опонент почав бити потерпілого дерев’яним стільцем, а потім ударив ще й обухом сокири по голові.
     
    У даний час зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено про підозру в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого. Вирішується питання про обрання стосовно особи запобіжного заходу – тримання під вартою», - розповів начальник Маловисківського відділу поліції Дмитро Бриндзюк.
     
    Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.