У Кропивницькому презентували Різдвяний фотопроект і фотоказку «Місто добрих Янголят» (ФОТО)

  • 17 січ. 2018 11:15
  • 1484
    • Новина У Кропивницькому презентували Різдвяний фотопроект і фотоказку «Місто добрих Янголят» (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    16 січня у Кіровоградській обласній філармонії презентувади Різдвяний фотопроект і фотоказку «Місто добрих Янголят» за участю дітей та молоді з інвалідністю. Про це у групі на ФБ Кіровоградська організація матерів дітей з інвалідністю "Серце матері" пише священик Іван Шемедюк.
     
    "Організаторами проекту виступили: Кіровоградська єпархія Українська Православна Церква, Кіровоградська обласна громадська організація батьків дітей з інвалідністю «Серце матері», Благодійний фонд «Нескорені» та фотохудожник Лана Ковирьова.
     
     
     
    Головна мета полягала в тому, щоб показати світлі, чисті душі діток та молоді з інівалідністю, які прагнуть жити повноцінним життям, котрі, як усі інші, хочуть мати хороших друзів, безперешкодно навчатися, грати в ігри, відпочивати, відчувати себе потрібним, розвивати свої таланти. Також у фотоісторії ми можемо побачити, яке місце та роль займає ангел-охоронець у житті людини.
     
     
    Під час презентації глядачів вітали учасники народного ансамблю бального танцю «Конвалія». Цікавими були виступи вихованців Кіровоградської музичної школи №1 імені Генріха Нейгауза. Своїм співом та музикою порадували вокальні ансамблі «Сріблясті дзвіночки», «Музичне сяйво», «Перлинка» та струнний квартет.
     
     
    Головною перлиною фотопроекту і фотоказки «Місто добрих янголят» стала незламна духом дівчина, відома фотомодель на візку, переможниця Всеукраїнського конкурсу краси «Краса без обмежень 2016», фіналіст і володар титулу «Міс Індивідуальність» І-го світового конкурсу краси серед дівчат на інвалідних візках, засновник і директор благодійного фонду "Нескорені" Oksana Kononets, яка поділилася враженнями від участі у фотосесії та побажала усім учасникам фотопроекту подальших успіхів та здійснення усіх мрій.
     
     
     
    Своїми враженнями про особливості проведення фотопроекту «Місто добрих Янголят» поділилися її автори: фотохудожник Лана Ковырева керівник Відділу релігійної освіти і катехізації Кіровоградської єпархії Української Православної Церкви протоієрей Іван Шемедюк, голова Кіровоградської обласної громадської організації батьків дітей з інвалідністю «Серце матері» Людмила Шукрута.
     
     
     
    Керуючий Кіровоградською єпархією Української Православної Церкви митрополит Кіровоградський і Новомиргородський Іоасаф привітав усіх учасників з відкриттям особливого Різдвяного фотопроекту. Після вітального слова митрополит Кіровоградський і Новомиргородський Іоасаф вручив грамоти і подяки усім, хто працював над реалізацією фотопроекту і фотоказки «Місто добрих Янголят».
     
     
     
    Також співорганізатор проекту, голова Кіровоградської обласної громадської організації батьків дітей з інвалідністю «Серце матері» Людмила Шукрута висловила подяку Митрополиту Кіровоградському і Новомиргородському Іоасафу за постійну та активну підтримку сімей, які виховують дітей та молодь з інвалідністю та вручила грамоту.
     
     
     
    Під час презентації під час презентації фотопроекту і фотоказки «Місто добрих Янголят» проходив збір коштів на чергову, планову операцію для Лісоволенка Дениса з багатодітної сім’ї. Вкінці свята організатори передали кошти, близько 2,000 грн. для Дениса.
    Після офіційної частини відкриття було пригощення чаєм та солодощами. Для дітей провели новорічні майстер-класи.
     
     
    Нагадаємо: Як збірка «Парасолька» допомагає онкохворим діткам?