У Кропивницькому триває благодійний марафон у підтримку онкохворих дітей Кіровоградщини

  • 22 груд. 2017 12:14
  • 1979
    • Новина У Кропивницькому триває благодійний марафон у підтримку онкохворих дітей Кіровоградщини Ранкове місто. Кропивницький
    На благодійному марафоні – дитячі книги
     
    У Кропивницькому триває благодійний марафон у підтримку онкохворих діток Кіровоградщини, організатори якого – МБФ «Янгол життя», Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД», ТРЦ «Депо-центр».
     
     
    До благодійного марафону у День Святого Миколая  долучився журналіст і письменник Петро Мельник. Він передав для благодійного аукціону, який триватиме онлайн, дитячі книги свого авторства. Це – «Дивовижна подорож Соні й Асі до давнього Єгипту» та «Дивовижна подорож Соні й Асі до Скандинавії». Всього – чотири книги з мінімальною вартістю кожна по 100 гривень. 
     
    - Доброго – це здатність і бажання своїми думками і вчинками робити світ навколо трохи кращим. А діти – найкраще мірило світу, який ми створили і продовжуємо творити. Допомагаючи їм, ми, в першу чергу, допомагаємо собі! – коментує свою участь у благодійному марафоні Петро Мельник.
     
    - Це гарний подарунок для діточок до Нового року, або ж для хрещеників напередодні Різдва Христового, - кажуть організатори, закликаючи зробити добру справу – придбати подарунок і одночасно допомогти діткам. 
     
    Вікторія Семененко