На Кіровоградщині чоловік під час застілля випадково вбив свою жінку

  • 21 груд. 2017 15:35
  • 1569
    • Новина На Кіровоградщині чоловік під час застілля випадково вбив свою жінку Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині поліцейські затримали місцевого жителя за підозрою у вбивстві співмешканки. Про це повідомляє Олександрійський відділ поліції Кіровоградської області.
    Чоловік завдав смертельного ножового поранення жінці, з якою прожив більше 20 років у цивільному шлюбі. За вчинене йому загрожує до 15 років позбавлення волі.
     
    До Олександрійського відділу поліції надійшло повідомлення про смерть 46-річної місцевої жительки.
     
    «Провівши ряд слідчо-розшукових заходів, поліцейські довели причетність до злочину її 46-річного співмешканця, хоча спочатку він категорично це заперечував. Зловмисника правоохоронці затримали та повідомили йому підозру в скоєнні кримінального правопорушення», - розповів начальник відділу поліції Сергій Котига.
     
    Поліцейські встановили, що під час розпиття спиртних напоїв між цивільним подружжям виник конфлікт. У результаті жінка отримала ножове поранення, яке виявилося для неї несумісним із життям. Чоловік зрозумівши, що накоїв, викликав "швидку допомогу", але медики констатували смерть потерпілої.
     
    Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
     
    Нагадаємо: Молоді поліцейські склали Присягу на вірність українському народу (ФОТО)