Кропивницьких водіїв перевірили на знання Правил дорожнього руху (ФОТО)

  • 19 груд. 2017 13:03
  • 1364
    • Новина Кропивницьких водіїв перевірили на знання Правил дорожнього руху (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому по вулиці Великій Перспективній пройшла акція "Керуй відповідально". Її провели представники патрульної поліції для перевірки знань ПДР учасниками дорожнього руху.
     
    У рамках акції поліцейські навмання зупиняли водіїв та ставили їм елементарні питання з Правил дорожнього руху. Після цього вітали з Днем Святого Миколая та дарували наліпки з написами: "За кермом я офлайн", "За кермом відповідальний водій" тощо. Мета акції - привернути увагу учасників дорожнього руху до ситуації на дорогах.
     
    - Ми хочемо наголосити на тому, що водій - це не просто людина, яка сидить за кермом, а яка керує автомобілем та несе відповідальність за власне життя та безпеку інших учасників дорожнього руху. Не можна забувати, що автомобіль є транспортом підвищеної небезпеки, навіть якщо він технічно підкований. Тому незалежно від того, є людина пішоходом чи водієм, вона повинна бути уважною.
     
    Часто трапляються випадки, коли водій з 20-річним стажем не вважає за потрібне цікавитися, що змінилося у ПДР з часу, коли він складав іспит в автошколі. Цією акцією ми хочемо звернути увагу на те, що цікавитися змінами потрібно, аби уникнути прикрих ДТП, - розповіла інспектор патрульної поліції 1 роти Ольга Вариченко.
     
    Наталка Нічишина
     
     
    Нагадаємо: "Мені пощастило з людьми, для яких працюю", - дільничний з Кропивницького (ВІДЕО)