Студенти Університету третього віку - "Натхнення" виготовляли картини "Зимовий пейзаж"

  • 15 груд. 2017 16:11
  • 2055
    • Новина Студенти Університету третього віку - «Натхнення» виготовляли картини «Зимовий пейзаж» Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    14 грудня об 11.00 у відділі Кіровоградського обласного художнього музею - картинній галереї Петра Оссовського "Світ і Вітчизна" пройшов майстер-клас із виготовлення об'ємної картини з паперу "Зимовий пейзаж". Про це на ФБ пише Оксана Віжевська, науковий співробітник художнього музею.
     
    "Захід проходив в рамках творчої майстерні для "студентів" громадської організації "Університет третього віку - Натхнення" на базі Центральноукраїнського педагогічного університету імені Володимира Винниченка, які вже не перший рік є активними учасниками різноманітних заходів, виставок та лекцій, які проводяться в стінах нашого музею. 
     
     
    Учасники майстер-класу із задоволенням вчилися виготовляти рамку з картону та вклеювати надруковані репродукції полотен художників-земляків з фондів Кіровоградського обласного художнього музею. Така картина буде гарною прикрасою інтер'єру або чудовим подарунком на новорічні свята. Дякуємо, що завітали на наш захід та запрошуємо на наступні майстер-класи!" - йдеться у повідомленні.
     
    Нагадаємо: Колекція художнього музею поповнилась новою картиною нашого земляка-художника