Віталій Миронюк привітав ветерана пожежної охорони з ювілеєм

  • 15 груд. 2017 14:32
  • 1013
    • Новина Віталій Миронюк привітав ветерана пожежної охорони з ювілеєм Ранкове місто. Кропивницький
     
    Начальник У ДСНС в області привітав з 80-річним ювілеєм співробітника Управління Бориса Івановича Антонова, про це повідомляє прес-служба У ДСНС в області 
     
    8 грудня виповнилося 80 років співробітнику Управління ДСНС України у Кіровоградській області Антонову Борису Івановичу. Начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк особисто привітав ветерана з таким поважним ювілеєм, вручив цінний подарунок та побажав міцного здоров’я, довголіття, бадьорості духу, негаснучої енергії, родинного тепла, щастя та благополуччя. 
     
     
    Борис Іванович розпочав службу в Управлінні державної пожежної охорони УМВС Кіровоградської області у 1967 році. Відтоді працював заступником начальника 46-ї професійної пожежної частини м. Кіровограда, інспектором групи пожежної профілактики 46-ї ППЧ, провідним фахівцем відділу наглядово-профілактичної роботи на об’єктах та новобудовах в Головному управлінні МНС України в Кіровоградській області, а пізніше – в Управлінні Держтехногенбезпеки. Після виходу на пенсію Борис Іванович продовжує плідно трудитись на посаді фахівця 1-ї категоріїї відділу контролю за особливо важливими об’єктами та системами протипожежного захисту Управління ДСНС України у Кіровоградській області. Наразі трудовий стаж у Службі порятунку ювіляра складає 50 років.
     
     
    За високий професіоналізм, вагомий внесок у розбудову пожежної охорони області, а пізніше – пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини, відданість справі Бориса Івановича Антонова нагородили нагрудним знаком Держпожбезпеки «За заслуги в забезпеченні протипожежного захисту» ІІ ступеня, почесною відзнакою Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та МНС України – орденом «Честь і слава» та медаллю «За доблесть і звитягу».
    Колеги ювіляра приєднуються до привітань та бажають, щоб негаразди обходили стороною, а удача та добробут стали постійними супутниками на його життєвому шляху.
     
    Нагадаємо: На дорогах Кіровоградської області застрягають автівки