На площі біля Міської ради Кропивницького з’явились незвичайні огорожі з кульками

  • 15 груд. 2017 11:36
  • 1850
    • Новина На площі біля Міської ради Кропивницького з’явились незвичайні огорожі з кульками Ранкове місто. Кропивницький
     
    У центрі міста кропивницькі активісти огородили молоді садженці саморобними стовбчиками і прикрасили їх новорічними кульками.
     
    Про це на ФБ у групі Озеленення Кропивницький пише Надія Паливода.
     
    "Такі чарівні стовпчики з'явилися сьогодні біля міської ради - вони віднесуть вас в іншу реальність, в якій кожен маленький саджанець люблять, цінують і дбайливо обгороджують, щоб він виріс красивим деревом і давав місту багато кисню і здоров'я.
    В тій реальності міська рада виділяє багато-багато коштів на саджанці і на такі стовпчики, а громадяни змалечку бачать повагу до дерев і до природи.
     
    Поки що ми робимо такі стовпчики своїми силами - ці дві огорожки обійшлися в 226 грн. кожна.
    Вони невеликі, компактні, не мають гострих кутів (заокруглені), тому цілком підходять для місць, де ходять багато людей.
    Якщо ви хочете, щоб всі саджанці по центральних вулицях були обгороджені і їх не пошкодила снігоприбиральна техніка або якесь бидло, то, будь ласка, долучайтеся до збору коштів на такі огорожки:
     
    Номер картки Приватбанку:
    5168 7551 0392 8921
    Давайте всім містом подякуємо оцим прекрасним хлопцам - Дмитро Деменський і Юрій Яровий - які мають золоті руки та конструкторське мислення - це вони змонтували для нас ці складні дерев’яні пазли.
     
    І безмежно дякуємо нашому любому The Boss та його керівникам John Saseyi і Svitlana Saseyi, які завжди допомагають всім, чим ми попросимо.
    Раніше ГО "Озеленення" вже поставило дві огорожки до саджанців на зупинці біля "Депот". http://bit.ly/2zcsMXe
    А тепер робимо ставки, панове: скільки протримаються кульки? Я вже бачила кількох школярів, які підозріло до них придивлялися" - йдеться у повідомленні. 
     
     
    Нагадаємо: У нашому місті варварство набирає обертів - знищено 90 акацій біля "фізвоспу" (ФОТО)