У Кропивницькому пройшов тренінг з протидії торгівлі людьми

  • 15 груд. 2017 11:15
  • 1188
    • Новина У Кропивницькому пройшов тренінг з протидії торгівлі людьми Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кропивницькі патрульні взяли участь у тренінгу для організацій, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми. Про це на ФБ повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.
    Тренінг проводився учора, 14 грудня, у Кропивницькому в приміщенні Обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І. Чижевського. Тема тренінгу «Поширення національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні».
     
    Метою заходу є підготовка команди фахівців, які будуть спроможні здійснювати заходи із протидії торгівлі людьми на регіональному рівні.
    Програма тренінгу передбачала, зокрема, вивчення питань ідентифікації осіб, які постраждали від незаконних дій у сфері торгівлі людьми, вивчення особливостей Національного механізму взаємодії організацій та установ, які реалізовують комплекс заходів із протидії таким протиправним діям.
     
     
    Оскільки проблематика тренінгу перегукується із задачами, які виконує патрульна поліція, то для участі в цьому освітньому заході були делеговані представники відділу по зв’язкам із громадськістю Управління патрульної поліції в Кіровоградській області. Здобуті ними знання вони в подальшому поширять серед свої колег.
     
    «Незаконна торгівля людьми – дуже серйозна проблема. Є інструменти протидії цьому явищу. Вони розроблені на національному рівні. І їх однозначно треба впроваджувати, зокрема, й у практиці діяльності патрульної поліції», – підсумувала учасниця тренінгу, інспектор по зв’язкам із громадськістю Оксана Білоброва.
     
    Нагадаємо: Нові поліцейські відвідали музей Чорнобиля