На Кіровоградщині новообрані депутати ОТГ зустрілися з виборцями

  • 11 груд. 2017 16:38
  • 1582
    • Новина На Кіровоградщині новообрані депутати ОТГ зустрілися з виборцями Ранкове місто. Кропивницький
     
    У приміщенні Помічнянської міської ради пройшла перша зустріч новообраних депутатів міської ради від ВО «Свобода» з виборцями.
     
    Про це на ФБ повідомляє Помічна МО ВО "Свобода"
     
    9 грудня 2017 року в приміщенні сесійної зали Помічнянської міської ради пройшла перша зустріч новообраних депутатів міської ради від ВО «Свобода» з виборцями за участі голови Кіровоградської обласної організації Ігора Степури і заступника голови обласної організації з питань депутатської діяльності Руслана Степури.
     
     В ході зустрічі зі звітом за попередні два роки депутатської діяльності виступив Сергій Луковський. Свободівець розповів присутнім про проведену ним роботу в інтересах членів територіальної громади міста Помічної, відповів на кілька запитань і подякував містянам за підтримку на виборах 29 жовтня 2017 року, адже виборці надали йому найбільшу кількість відсотків підтримки серед усіх кандидатів. 
     
     
    Очільник Добровеличківської районної організації ВО «Свобода», новообраний депутат Помічнянської міської ради Юрій Безпалько, також подякував громаді за підтримку і особливо наголосив на тому, що успіх націоналістів став можливим завдяки ефективній командній роботі. Голова Кіровоградської обласної організації ВО «Свобода» Ігор Степура привітав націоналістів з успіхом і вручив Подяки кандидатам-свободівцям, які в ході виборчої кампанії здобули найбільшу підтримку виборців на своїх округах. 
    Заступник голови Кіровоградської обласної організації ВО «Свобода» Руслан Степура у своєму виступі зробив акцент на перших порадах і рекомендаціях, які можуть бути корисними свободівцям на старті депутатської діяльності, разом з тим, залишивши питання бюджетування громади, розробки проектів рішень і програм розвитку для більш грунтовного навчання новообраних депутатів в окремий час. 
     
     
    Під час зустрічі один з присутніх в залі містян озвучив проблему доступу членів територіальної громади до ставків, які знаходяться в оренді на теренах приєднаного села Помічної. Свободівці пообіцяли вивчити питання і вирішити його позитивно в інтересах громади згідно норм чинного законодавства. На завершення зустрічі очільник обласної організації ВО «Свобода» Ігор Степура озвучив першочергові завдання для новообраних депутатів: забезпечити 100% явку депутатів-свободівців на сесії та засідання постійних комісій; внести зміни до Регламенту діяльності Помічнянської міської ради, аби її положення були приведені у відповідність чинному Законодавству; зареєструвати депутатську фракцію ВО «Свобода» і помічників-консультантів депутатів; домогтися приведення діяльності Помічнянської міської ради у відповідність до вимог ЗУ «Про доступ до публічної інформації», забезпечивши можливість членам територіальної громади ознайомлюватися зі всіма проектами рішень, що мають бути розміщені на сайті міської ради за 20 робочих днів до дня проведення пленарного засідання міської ради; забезпечити відеофіксацію сесійних засідань міської ради. 
     
    Нагадаємо: Свобода вимагає притягнути до відповідальності комуністів, які вийшли на парад 7 листопада
                         У Кропивницькому перед громадою звітували депутати ВО «Свобода»