На Світловодщині під час пожежі загинули два чоловіки

  • 11 груд. 2017 15:10
  • 1098
    • Новина На Світловодщині під час пожежі загинули два чоловіки Ранкове місто. Кропивницький
     
    На вихідних у селі Григорівка, що на Кіровоградщині,  під час пожежі домашніх речей загинув 62-річний господар будинку та його знайомий.  Про це на ФБ повідомляє Віталій Миронюк, начальник Управління державної служби з надзвичайних ситуацій.
     
    "Недільний ранок розпочався з трагічних новин. У селі Григорівка, що у Світловодському районі, під час пожежі домашніх речей загинув 62-річний господар будинку та його знайомий. Наразі спеціалісти з'ясовують причини пожежі та смерті чоловіків.
     
     
    Щоб попередити такі трагічні випадки, прошу усіх жителів міста та області бути обережними у поводженні з вогнем у побуті. Під час обігріву своїх осель та експлуатації побутових електроприладів користуватися тільки справними електричними і газовими приладами, ні в якому разі не обігрівайте помешкання конфорками та духовкою газової плити, вчасно усувати несправності, а з питань їхнього ремонту та монтажу звертайтесь тільки до фахівців. Такі елементарні речі збережуть ваше життя, здоров’я та майно!" - йдеться у повідомленні.
     
     
    Нагадаємо: На сьогодняшній ранок майже півсотні населених пунктів Кіровоградщини лишились без світла