Безробітні жителі Кіровоградщини навчаються створювати стильні речі

  • 8 груд. 2017 11:34
  • 1026
    • Новина Безробітні жителі Кіровоградщини навчаються створювати стильні речі Ранкове місто. Кропивницький
     
    У сучасних умовах ринку праці професійне навчання безробітних сприяє підвищенню конкурентоспроможності та прискоренню їхнього працевлаштування, про це повідомляє відділ організації профнавчання обласного центру зайнятості.
     
    У сучасних умовах ринку праці професійне навчання безробітних сприяє підвищенню конкурентоспроможності та прискоренню їхнього працевлаштування.
     
    На  сучасному ринку праці одними з найзатребуваніших спеціалістів є фахівці з кравецької справи. Кравці можуть працювати на підприємствах швейної галузі, в ательє, салонах, у приватних підприємствах, а також як викладачі у професійних навчальних закладах як майстри виробничого навчання з професії. Крім того, працівники цієї професії можуть відкрити власну справу з пошиття і ремонту одягу.
     
    Загалом, згідно зі статистичними даними, ймовірність працевлаштування після навчання за професією «кравець» складає близько 100%. 
    Саме тому 19 грудня поточного року на базі ДНЗ «Кіровоградський професійний ліцей побутового обслуговування», розпочнеться навчання безробітних громадян за професією «Кравець». Курс навчання триватиме 9 місяців. Умовами до направлення на навчання є:
    повна загальна середня або професійно-технічна освіта;
    повноліття (не менше 18 років);
    медична довідка з допуском до професії.
    Якщо вас зацікавила інформація, за більш детальною інформацією про професію звертайтеся до базових центрів зайнятості.
     
    Нагадаємо: Як кропивницький атовець з інвалідністю став успішним