У двох громадян Кіровоградщини працівники поліції виявили наркотичні засоби

  • 7 груд. 2017 16:43
  • 1179
    • Новина У двох громадян Кіровоградщини працівники поліції виявили наркотичні засоби Ранкове місто. Кропивницький
     
    28-річний мешканець Світловодського району зберігав коноплю, а 45-річний житель міста – опій. За такі дії чоловікам загрожує покарання – до 3 років позбавлення волі. Про це повідомляє Світловодський відділ поліції Кіровоградської області.
     
    «На початку грудня до Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення про сімейну сварку в одному з населених пунктів.
    На місце пригоди прибула група реагування патрульної поліції, де у будинку чоловіка правоохоронці виявили та вилучили паперові згортки з подрібненою коноплею.
    Крім того, у 45-річного раніше судимого за крадіжки місцевого жителя, якого зупинили на одній з вулиць міста, поліцейські виявили медичний ін’єкційний шприц із рідиною, схожою на опій ацетильований. Вказані речовини направлено на дослідження», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.
     
    За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує покарання – до 3 років обмеження чи позбавлення волі
     
     
    Нагадаємо: "Зараз я живу як людина, а не як собака". Історія наркозалежного