У Кропивницькому в камері схову супермаркету зберігалися мисливські набої

  • 7 груд. 2017 11:41
  • 1301
    • Новина У Кропивницькому в камері схову супермаркету зберігалися мисливські набої Ранкове місто. Кропивницький
     
    Небезпечна знахідка: у камері схову одного із торгівельних закладів міста охорона виявила повну сумку мисливських набоїв, про це на ФБ повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.
     
    Учора, 6 грудня, близько 9 години ранку на лінію "102" надійшло повідомлення від охоронця закладу торгівлі, що знаходиться по вулиці Попова, про виявлення на території магазину патронів до мисливської рушниці.
     
    На місце виклику був спрямований екіпаж патрульної поліції. Охоронець, який виявив небезпечну знахідку, розповів патрульним, що він разом із колегами, керуючись внутрішньою інструкцією закладу, здійснювали відкриття службовим ключем камер схову, які стоять закритими більше трьох діб. У одній із таких камер охоронці магазину виявили шкіряну сумку чорного кольору, в середині якої знаходилися патрони до мисливської рушниці. Після чого вони відразу зателефонували на 102.
     
    Патрульні  оглянули сумку. Інформація підтвердилась – всередині знаходилось 26 набоїв до гладкоствольної мисливської рушниці 12 калібру. Набої були у бойовому стані. Встановити власника сумки не вдалося.
     
    Правоохоронці викликали на місце події працівників слідчо-оперативної групи Кропивницького відділу поліції. До їхнього приїзду патрульні забезпечили охорону місця події.