50 років навчати дітей — це круто!

  • 7 груд. 2017 16:12
  • 4564
    • Новина 50 років навчати дітей — це круто! Ранкове місто. Кропивницький
    50–річчя педагогічної діяльності цього року зустрічає директор загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів №22 міста Кропивницького Борис Стефанович Набока. 
     
    Під  його керівництвом здійснені дослідження та апробовані інноваційні педагогічні технології національно–громадянського виховання, запроваджені інтерактивні проектні методики навчання, розроблені сучасні підходи до модернізації науково–методичної роботи. 
     
    Борис Стефанович завжди прагне до досконалості, тому й має заслужені звання педагога — 
    доцент, кандидат педагогічних наук, доктор філософії, вчитель–методист та відмінник освіти України. Такий же він вимогливий і до своїх колег та учнів. Вимогливість директора — це мудра порада, дружня підтримка, особистий приклад.     
     
    Директору вдалося створити найголовніше — поєднати зусилля тих, хто навчає, і тих, хто вчиться, в єдиному прагненні перетворити навчальний заклад на школу радості для дітей, творчості для вчителів, надійності для батьків, гордості для випускників.
     
    Педагогічний, учнівський, батьківський колективи та випускники школи усіх років вітають Бориса Стефановича з величним педагогічним ювілеєм та бажають життєвої енергії, щоденних радощів та бадьорості духу!  
     
    Колеги, учні, батьки
     
     
    Нагадаємо: Кропивницький: мистецтво з-за ґрат