За які кошти працівниця Пенсійного фонду придбала квартиру?

  • 6 груд. 2017 13:08
  • 1605
    • Новина За які кошти працівниця Пенсійного фонду придбала квартиру? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Працівниця Пенсійного фонду Олександрії витратила на нову квартиру вдесятеро більше, ніж заробила за минулий рік, про це пише сайт Центр медіарозслідувань ПРОЗОРО.
     
    Головний спеціаліст відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Олександрійського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області Ксенія Мєдвєдєва придбала у центрі Олександрії квартиру площею 61 квадратний метр.
     
    Про це працівниця фонду поінформувала шляхом внесення повідомлення про суттєві зміни до майнового стану до Єдиного державного реєстру декларацій.
     
    Нова чотирикімнатна квартира, розташована в двох кварталах від центральної площі міста Соборної, коштувала чиновниці 260 тисяч гривень, що дещо нижче ринкової вартості житла у даному районі. У мережі Інтернет подібні квартири продаються за ціною близько 370 тисяч.
     
     
    Прикметно, що за минулий, 2016 рік, Ксенія Мєдвєдєва, яка має також чоловіка Михайла та двох доньок Марію та Марту, задекларувала усього 22 тисяч 659 гривень доходу на всю сім’ю. Проживають Мєдвєдєви у згаданому в декларації будинку площею 173,7 квадратних метрів, що належить, судячи з усього, матері Михайла Мєдвєдєва Аллі Мєдвєдєвій. Остання є власницею приватного підприємства "Аліса", що спеціалізується на виготовленні хліба та кондитерських виробів.