У Кропивницькому стартує акція по збору коштів для Новомиргородського дитячого будинку

  • 5 груд. 2017 16:50
  • 1149
    • Новина У Кропивницькому стартує акція по збору коштів для Новомиргородського дитячого будинку Ранкове місто. Кропивницький
     
    17 грудня Бородаті помічники разом з Self Made Group проведуть спільну акцію по збору коштів для Новомиргородського дитячого будинку. Акція пройде одночасно в двох закладах нашого міста - хлопці та дівчата будуть офіціантами в Кех bar та Мокко. 
     
    Усі "чаєві" та гроші, зароблені на спеціальному "крейзі" меню, - будуть перераховані в дитячий будинок. Також в Кех bar відчинено пункт прийому речей, іграшок, дитячих книжок, для дітей цього дитячого будинку. Хлопці обіцяють 19 грудня, в День Святого Миколая, відвідати цей заклад з новорічним концертом, де і передадуть дирекції інтернату все, що було зібрано спільними зусиллями. 
     
    Нагадаємо, під час подібної акції рік тому хлопці зібрали більш ніж 12 тис гривень і подарували Будинку матері та дитини нову пральні машину, миючий пилосос, пральний порошок, памперси та інші подарунки. Головне гасло акції - "Подаримо дітям дитинство". Підтримайте хлопців та дівчат в їхньому бажанні створити для діточок справжнє свято.
     
    Дмитро Крендель 
     
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому стартував благодійний марафон (ФОТО)