Олесь Довгий піариться безпосередньо на фасаді новгородківської школи

  • 4 груд. 2017 16:22
  • 1271
    • Новина Олесь Довгий піариться безпосередньо на фасаді новгородківської школи Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині на фасаді приміщення середньої школи можна побачити агітаційну продукцію від народного депутата Олеся Довгого. Про це повідомляє Новгородківська районна організація ВО «Свобода».
     
    «Свобода» Новгородки вимагає негайно припинити агітацію за Олеся Довгого в приміщенні школи.
    Нещодавно на будівлі Новгородківського НВК №1, що уже встиг отримати славу навчального закладу з неприпустимим для проведення уроків температурним режимом, з’явилися наліпки від одіозного народного депутата Олеся Довгого, які повідомляють про його сприяння в оновленні опалювальної системи. Про це 1 грудня 2017 року повідомили активісти Новгородківської районної організації ВО «Свобода». Націоналісти гостро засуджують системну агітаційну діяльність директора НВК № 1 Наталії Кушнір та вимагають негайно припинити свавілля в стінах навчального закладу.
     
    Свободівці наголошують, що подібні випадки розповсюдження агітаційної продукції, спрямованої на піар Олеся Довгого, були помічені вже неодноразово. Зокрема, активісти  вже зверталися в адміністрацію школи з вимогою припинити аморальну агітацію, проте ні директорка, ні представники відділу освіти в Новгородківсткій РДА не відреагували належним чином.
     
    Націоналісти стверджують, що подібне використання будівлі навчального закладу для політичного піару є неприпустимим. Зокрема, «Свобода» наполягає на тому, що подібні наліпки є неприхованою агітаційною продукцією, яка має на меті ввести в оману мешканців Новгородки, адже про «сприяння» одіозного депутата навіть найбільш обізнані мешканці району дізналися хіба що з тих самих агітаційних матеріалів. А найбільше громаду Новгородки обурює факт системності появи політичної агітації в межах навчального закладу.
     
    Що ж до останнього випадку, коли в агітках було оголошено про сприяння Леся Довгого в модернізації системи опалення, то в Новгородці заявляють: проблема температурного режиму в означеній школі на слуху вже понад рік. Свободівці неодноразово пропонували шляхи вирішення проблеми з опаленням школи. Нагадаємо, що виключно завдяки небайдужості деяких батьків і місцевих свободівців вдалося змусити керівництво району й області визнати, що проблема з опаленням в опорній школі є, і потребує нагального вирішення. Цьогоріч націоналісти вже зверталися до голови РДА з вимогою облаштування окремої котельні для навчального закладу, оскільки існуюча система обігріву є абсолютно непридатною для створення гідних умов для навчання дітей.
     
    «Вважаємо подібні «агітки» від Олеся Довгого, розміщені безпосередньо на фасаді навчального закладу, ганебною практикою піару. Це вже не перший подібний випадок – у цьому ж НВК уже помічали величезний банер від того ж Довгого в приміщенні актової зали та інші поліграфічні продукти подібного спрямування. Скидається на те, що директорка НВК перетворилася на агітаторку Олеся Довгого. Ми будемо звертатися до відповідних органів та структур з вимогою демонтувати ці зразки агітації і обов’язково простежимо, щоб подібні випадки не мали місця в майбутньому. Якщо реакції влади та керівництва школи не буде і цього разу, ми вимагатимемо відсторонення Наталії Кушнір від виконання обов’язків директора НВК», - коментує голова Новгородківської районної організації ВО «Свобода» Павло Дейнеко. 
     
    Нагадаэмо: У Кропивницькому власників клінбоксів закликають або привести їх до ладу, або прибрати