«Зірка» з мінімальним рахунком здолала на своєму полі «Сталь»

  • 4 груд. 2017 12:34
  • 1124
    • Новина «Зірка» з мінімальним рахунком здолала на своєму полі «Сталь» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Учорашній домашній матч Кропивницької «Зірки» з кам’янською «Сталлю» був для наших земляків надзвичайно важливим. У разі перемоги вони мали можливість відірватися від небезпечного низу турнірної таблиці, а в разі поразки або навіть нічиєї — наразити себе на небезпеку застрягти там надовго.
     
    На щастя, «Зірці» вдалося вирвати перемогу в нелегкому напруженому матчі з рахунком 1:0. А тривав він в обопільних атаках і з великою кількістю порушень, адже від результату гри багато що залежало для обох команд. Становище земляків значно погіршилося, коли на 31-й хвилині, отримавши другу жовту картку й слідом за нею червону, поле покинув наш гравець Арно Гедж (перед цим арбітр матчу уже був вилучив із технічної зони головного тренера гостей). 
     
    На початку другого тайму, навіть перебуваючи в меншості, кропивничани, ніби згадавши про суперважливість для них перемоги в цьому матчі, кинулися вперед. І мали шанси відкрити рахунок, однак не реалізували їх. Та відсутність одного гравця на полі давалася взнаки, тож із середини другої половини гри наші гості розпочали осаду воріт «Зірки». Доленосною для земляків стала 76-та хвилина матчу, коли червону картку отримав гравець «Сталі» Анатолій Ульянов (перед цим у нього вже була жовта, тож наступна така ж означала вилучення гравця з поля).
     
     
    Кропивничани швидко скористалися з того, що кількість гравців на полі вирівнялась. Під час подавання кутового на 78-й хвилині після подачі Ігоря Загальського Іван Цюпа головою забив такий жаданий для «Зірки» та її вболівальників гол. Наприкінці матчу, зокрема і доданий час, гості намагалися зрівняти рахунок, але їм цього зробити не вдалося.
    Завдяки цій домашній перемозі «Зірка» піднялася в турнірній таблиця на дев’яте місце. Наступний матч вона гратиме дев’ятого грудня в Одесі з «Чорноморцем», який перебуває на десятому місці турнірної таблиці. Щоб почуватися комфортно під час перерви в чемпіонаті, нашим землякам необхідно вигравати цей матч. І це їм до снаги.
     
    Юрій Сергійчук  
    Фото із сайту «Гречка»
     
    Нагадаємо: «Золотой Век-2» здобув другу перемогу в Одесі!