Художній колектив театру і танцю "В гостях у казки" відзначив ювілей (ФОТО, ВІДЕО)

  • 30 лист. 2017 17:08
  • 3381
  •  
    Народний художній колектив театру і танцю "В гостях у казки" представив глядачам святковий ювілейний концерт. Про це на ФБ пишуть Олександр Цертій і Валентина Яремчук, депутати міської ради м. Кропивницький.
     
     
    "Учора з нагоди 35-річчя від дня створення Народного художнього колективу театру танцю "В гостях у казки", який за цей час став відомим не лише на рідній Кіровоградщині, а й далеко за межами України, відбувся святковий ювілейний концерт.
     
     
    Професійність, стовідсоткова віддача, безмежний талант і ще багато гарних слів можна сказати про те казкове дійство, яке відбувалося на сцені.
    Бажаю ще раз всьому творчому колективу міцного здоров’я, щастя, успіхів, добробуту, життєвих гараздів, мирного неба, благополуччя, достатку у ваших родинах. Нехай ваша неперевершена яскрава творчість і надалі хвилює серця вдячних шанувальників!"  - пише на ФБ Валентина Яремчук, депутатка міської ради Кропивницького.
     
     
    Олексндр Цертій з нагоди ювілею подарував колективу ноутбук.
     
    "Вчорашній вечір провів в «В гостях у казки», і не просто в гостях, а на 35-річному ювілеї цього творчого колективу! Не перестаю захоплюватися прекрасною постановкою номерів, неперевершеними талантами юних дарувань, відточеною майстерністю кожного руху.
    Щиро дякую за талант і любов до танцю, за розвиток мистецтва у нашому місті. Нехай ваша творчість та енергія і надалі хвилюють серця вдячних шанувальників. А я завжди готовий підтримати вас у всіх починаннях!
    35 років у творчості — це певний рубіж, але далеко не межа!" - ділиться враженнями Олександр Цертій, депутат міської ради Кропивницького.
     
     
    Нагадаємо: Жанна Скрипник: Своїй стезі не зрадимо ніколи…