Шанувальники класичної музики насолоджувались творами Маестро Бетховена

  • 30 лист. 2017 12:11
  • 990
    • Новина Шанувальники класичної музики насолоджувались творами Маестро Бетховена Ранкове місто. Кропивницький
     
    Учора у Кропивницькому піаніст Юрій Кот представив слухачам твори Великого і Неперевершеного Генія, Людвіга ван Бетховена. Про це на ФБ повідомляє Марина Долгих, викладач музичного училища.
     
    "Вчора нас порадував своєю присутністю ЮРІЙ КОТ. І грав Бетховена... Не його музику/чотири сонати, а власне життя Великого і Неперевершеного Генія. Зі злетами і падіннями, романтичними поривами і непояснювальними відмовами, із легкими порухами трепетних крил і міцними проявами революційної ідеї.
     Який він може бути різний, той Маестро Бетховен, у руках піаніста, який навчився передавати звуками безмежність обріїв життя, і вчить тому інших! Чи була техніка, віртуозне володіння інструментом, чіткі пасажі й "чисті" арпеджіо? Було й це, але не втіленням таких дріб’язкових речей (хай пробачають мені виконавці-фахівці) хотів поділитися піаніст. Нам дали доторкнутися до самого Бетховена, відчути його присутність, його виконання, його думки...
     
    Сьогодні для всіх зацікавлених МАЙСТЕР-КЛАСИ заслуженого артиста України ЮРІЯ МИКОЛАЙОВИЧА КОТА. Початок об 11.00, Велика зала Музичного училища м. Кропивницький", - йдеться у повідомленні.
     
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому пройде концерт солістки театру музики, пісні і танцю «Зоряни» Тетяни Яковенко