На скільки збільшився фінансовий стан підприємств Кіровоградської області?

  • 29 лист. 2017 13:14
  • 972
    • Новина На скільки збільшився фінансовий стан підприємств Кіровоградської області? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Фінансовий результат до оподаткування великих та середніх підприємств області у січні–вересні 2017 р. склав 516,4 млн.грн. прибутку та збільшився у 2,6 раза порівняно з відповідним періодом попереднього року. Про це повідомляє Головне управління статистики у Кіровоградській області.
     
    Прибутковими підприємствами області, частка яких склала 68,8% у загальній кількості підприємств та збільшилась на 8,3 в.п., отримано 1249,8 млн.грн прибутку. Вагомий внесок у загальний обсяг прибутку належить підприємствам промисловості, оптової та роздрібної торгівлі; ремонту автотранспортних засобів і мотоциклів. 
     
    Загальний обсяг збитку у січні–вересні 2017 р. становив 733,4 млн.грн., що на 1,8% більше відповідного періоду минулого року. Найбільші збитки одержали підприємства оптової та роздрібної торгівлі; ремонту автотранспортних засобів і мотоциклів. Частка збиткових великих та середніх підприємств області склала 31,2%. Найбільша питома вага збиткових підприємств спостерігалась серед підприємств охорони здоров’я та надання соціальної допомоги (66,7%). 
     
    Рентабельність операційної діяльності підприємств області у січні–вересні 2017 р. склала 5,5%. Найвищий рівень рентабельності отримали підприємства галузі мистецтва, спорту, розваг та відпочинку (31%). 
     
    Нагадаємо: В місті з'являться комунальні аптеки