Як поліцейські борються з насильством на Кіровоградщині?

  • 29 лист. 2017 09:36
  • 852
    • Новина Як поліцейські борються з насильством на Кіровоградщині? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Поліцейські долучаються до акції «16 Днів Активізму проти ґендерно обумовленого насильства». Про це повідомляє управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області.
     
    У Кіровоградській області, як і в усьому світі, кампанія розпочалася 25 листопада і триватиме до 10 грудня. Напередодні її старту працівники управління превентивної діяльності обласної поліції, разом із спеціалістами соціальних центрів і управлінь, працівниками облдержадміністрації та представниками громадських організацій, взяли участь у прес-конференції організаторів акції у нашому регіоні.
     
    Спікери розповіли про мету і хід всесвітньої кампанії, а також ознайомили з низкою заходів, які проходитимуть на території Кіровоградської області.
    У свою чергу, керівництвом поліції області прийнято рішення про залучення до проведення акції максимально можливої кількості особового складу територіальних органів, а також представників громадських формувань.
     
    Зокрема поліцейські проведуть перевірку за місцем проживання осіб, яким винесено офіційне попередження про неприпустимість учинення насильства в сім’ї та які відповідно перебувають на превентивному обліку.
    Працівники поліції посилять заходи, спрямовані на профілактику, виявлення та притягнення до відповідальності громадян, які вдаються до насильства або жорстокого поводження в сім'ї. 
    Спільно з іншими зацікавленими органами поліцейські братимуть участь у наданні інформаційної допомоги та консультацій жертвам насильства в сім’ї.
     
    Нагадаємо: Дієві жінки Кропивницького взяли участь у флешмобі "Єднаймося проти насилля" (ФОТО)