Завдяки небайдужому громадянину патрульні затримали молодиків з наркотиками (ФОТО)

  • 28 лист. 2017 15:32
  • 1059
    • Новина Завдяки небайдужому громадянину патрульні затримали молодиків з наркотиками (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Патрульні поліцейські Кропивницького вкотре виявили у осіб речовини, які мають ознаки наркотичних засобів. Про це повідомляє на ФБ Патрульна поліція Кропивницького.
     
    Вчора, 27 листопада, близько 17 години один із екіпажів патрульної поліції отримав виклик «Інші наркозлочини». Виклик здійснив небайдужий громадянин. Він повідомив, що на вулиці Паученка невідомі особи, перебуваючи в автомобілі Ford Transit, вживають наркотичні засоби.
     
    Прибувши за місцем виклику, патрульні виявили цю автівку. Біля нього перебували двоє чоловіків. Вони вживали алкогольні напої посеред вулиці, незважаючи на те, що законом це заборонено. Правоохоронці встановили особи правопорушників. На них було складені адміністративні матеріали за вживання алкогольних напоїв у громадському місці.
     
     
    Також поліцейські провели поверхневу перевірку цих осіб та автівки. Під час перевірки патрульні виявили речовини, які мали ознаки наркотичних: три шприци із рідиною коричневого та білого кольорів, поліетиленовий пакет із порошкоподібною речовиною світлого кольору.
     
    Чоловіків було затримано. На місце події були викликані працівники слідчо-оперативної групи Кропивницького відділу поліції, до приїзду яких патрульні забезпечили охорону місця події. Громадян було передано слідчим для проведення подальших процесуальних дій.
     
    Нагадаємо: Патрульна поліція Кропивницького звітує за минулий тиждень