На Кіровоградщині чоловік через сварку вбив свого родича

  • 28 лист. 2017 12:06
  • 977
    • Новина На Кіровоградщині чоловік через сварку вбив свого родича Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    За попередніми даними, молодший чоловік завдав старшому ударів руками, а потім скляною пляшкою. Від отриманих тілесних ушкоджень 59-річний потерпілий помер наступної доби у лікарні.
     
    "В одному з сіл Знам’янського району вихідними близько другої години ночі між місцевими жителями, які розпивали алкогольні напої, виникла сварка.
    33-річний чоловік, який раніше вже був судимий за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів, почав бити родича руками в різні частини тіла та завдав ударів скляною пляшкою в голову. Після закінчення сварки чоловіки лягли відпочивати. Вранці 56-річному потерпілому стало зле. Його каретою швидкої було доправлено до районної лікарні, втім, врятувати життя не вдалося. Причиною смерті стали тілесні ушкодження, отримані чоловіком напередодні", - розповів т.в.о. начальника Знам’янського відділу поліції Сергій Стешенко.
     
    За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).
    У даний час підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 КПК України та вирішується питання про застосування стосовно нього міри запобіжного заходу – тримання під вартою. За вчинене зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.
     
    Про це повідомляє Знам’янський відділ поліції Кіровоградської області.
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому "домушники" обікрали півтора десятки помешкань