На Кіровоградщині поліцейські вилучили у чоловіка коноплю, яку він "знайшов" біля річки

  • 22 лист. 2017 13:10
  • 1094
    • Новина На Кіровоградщині поліцейські вилучили у чоловіка коноплю, яку він «знайшов» біля річки Ранкове місто. Кропивницький
     
    За поясненням громадянина, нарковмісні рослини він знайшов неподалік водойми та зберігав для власного вживання. Про це повідомляє Світловодський відділ поліції Кіровоградської області.
     
    «До Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з районів міста перебуває підозріла особа, яка може зберігати заборонені речі.
    Поліцейські виїхали на місце події, аби перевірити отриману інформацію. У 37-річного місцевого жителя правоохоронці виявили пакет, у якому знаходилась речовина, зовні схожа на наркотичний засіб – канабіс. Її вилучили та направили на дослідження», – розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.
     
    За цим фактом слідчим розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Чоловіку може загрожувати покарання – до 3 років обмеження чи позбавлення волі.
     
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому відвідувачі кафе погрожували пістолетом офіціанту