Проект відродження Набережної не допустять до реалізації?

  • 20 лист. 2017 14:07
  • 4763
    • Новина Проект відродження Набережної не допустять до реалізації? Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    Проект реконструкції кропивницької Набережної, про який неодноразово повідомлялося на сайті, ймовірніше за все, не допустять до реалізації. Про намір зняти проект з конкурсу повідомляють декілька ЗМІ з посиланням на джерела у міській раді.
     
    Повідомляється, що керівництво міста розглядає питання зняття проекту з конкурсу. Переголосування у такому випадку не має бути. Зазначається, що у разі зняття проекту по Набережній, переможцями оберуть інші проекти.
     
    «Стрижаков ганебно примушував людей дітей  голосувати за його проект з реконструкції Набережної, що є недопустимим та нечесним вчинком по відношенню до громади Кропивницького.
    Ще одна причина – це фрагментальний характер проекту. Пропонується реконструювати частину, а не всю Набережну. Міська влада  ж і так сама хоче відродити Набережну  і збиралася розробити власний проект» - повідомляє сайт kcity.com.ua
     
    Як повідомили в управлінні економіки, на сьогодні підраховано усі голоси, які кропивничани віддали за своїх фаворитів у паперовому та онлайн голосуванні.
    За попередніми даними, перше місце серед великих проектів посідає “Реконструкція набережної річки Інгул”, за який свої голоси віддали 3 137 кропивничан. Друге місце за проектом "Амфітеатр" (сучасний концертний комплекс), за який проголосували 2 739 громадян і на третьому місці - “Зелений театр” із 2 679 голосами.