Кропивницкі патрульні і рятувальники відвідують дитсадки і ліцеї

  • 16 лист. 2017 18:22
  • 1165
    • Новина Кропивницкі патрульні і рятувальники відвідують дитсадки і ліцеї Ранкове місто. Кропивницький
     
    Наразі триває Тиждень безпеки дорожнього руху, в рамках якого фахівці Служби порятунку та патрульної поліції спільно проводять навчальні семінари з питань безпеки життєдіяльності.
     
    16 листопада такий захід було проведено для школярів навчально-виховного комплексу № 34 – ліцею «Сучасник» та вихованців дошкільного навчального закладу «Берізка», що в обласному центрі. Працівники патрульної поліції розповідали дітям про небезпеки, які приховує в собі вулиця та автодороги. А рятувальники зі свого боку застерігали дошкільнят та учнів щодо нерозважливої поведінки у побутових ситуаціях. 
     
     
    Так, фахівці Служби порятунку нагадали дітям відповідно до їхнього віку правила поведінки вдома та на вулиці: радили не експериментувати з небезпечними предметами, вогнем та запам’ятати алгоритм дій при виявленні вибухонебезпечних предметів – застарілих, часів Другої світової війни, та сучасних вибухівок, що можуть бути замасковані під побутові предмети – іграшки, книжки тощо.
     
    Кращому засвоєнню важливих знань сприятиме поєднання усної інформації про безпеку життєдіяльності та у друкованому вигляді – у вигляді яскравих тематичних листівок, які рятувальники роздали дітям на завершення зустрічі.
     
    Нагадаємо: Кропивницькі рятувальники та патрульні застерігають школярів від небезпеки