Хто подарував радниці голови Онуфріївської РДА чотири гектари землі?

  • 16 лист. 2017 15:10
  • 1057
    • Новина Хто подарував радниці голови Онуфріївської РДА чотири гектари землі? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Радниця голови Онуфріївської районної ради з питань юридичного забезпечення діяльності ради Інна Башакова наприкінці жовтня подала до НАЗК повідомлення про суттєві зміни в майновому стані. Мова йде про подарунок у негрошовій формі, еквівалентний 101,4 тисячі гривень, повідомляє Центр медіарозслідувань «Прозоро».
     
    Подарунок, а це виявилась земельна ділянка площею 4,13 гектари, чиновниці зробила Скорикова Тетяна Василівна яка, згідно поданих даних, не є громадянкою України.
     
    Варто зауважити, несподівані подарунки від іноземців не єдина цікава деталь у декларації Інни Башакової. Якщо вірити електронній декларації, весь 2016 рік Інна Башакова разом з чоловіком та сином прожила на власну зарплату, що складає 42,97 тисяч гривень на рік, або ж 3,58 тисяч у місяць. Чоловік за цей час не приніс до сімейного бюджету ні копійки.
     
    І це при тому, що саме на чоловіка записані три ділянки загальною площею трохи більше 4 гектари, будинок на 56,2 «квадрати» у селі Зибкове Онуфріївського району, а також автомобіль Hyundai Accent 2013 року випуску та трактор BELARUS-892 2011 року. 
     
    Нагадаємо: До Генпрокуратури відправлені матеріали перевірки декларації прокурора з Закарпаття