Кропивницькі патрульні вчать пішоходів, як вберегти своє життя на дорозі

  • 16 лист. 2017 10:16
  • 974
    • Новина Кропивницькі патрульні вчать пішоходів, як вберегти своє життя на дорозі Ранкове місто. Кропивницький
     
    "Будь помітним в темряві"
     
    В рамках Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху працівники відділу зв’язків з громадськістю УПП Кропивницького проводять низку тематичних заходів, мета яких привернути увагу суспільства до росту кількості дорожніх аварій та дотримання правил дорожнього руху.
    Відтак, інспектори пропонують містянам долучитися до флешмобу «Я не порушую ПДР» та взяти участь у акції «Будь помітним у темряві».
     
     
    Охоронці порядку проводять профілактично-роз’яснювальну роботу серед пішоходів, наголошуючи на доцільності використання світловідбиваючих елементів на верхньому одязі. Такі елементи пасивної безпеки пішоходів в темну пору доби зменшують потрапляння у дорожньо-транспортні пригоди у шість разів.
     
     
    Важливим є забезпечення флікерами дітей. Часто маленькі пішоходи, повертаються зі школи чи гуртків додому в умовах недостатньої видимості. Присутність світловідбиваючих елементів на одязі значно знижує дитячий травматизм на дорогах.
     
     
    Нагадаємо, від початку року у Кропивницькому сталося 716 дорожньо-транспортних пригод, з них 168 – з потерпілими, 4 осіб загинули. Одним з поширених видів ДТП лишається наїзд на пішохода – 62 випадки, з них одна людина загинула.
    Управління патрульної поліції Кропивницького закликає громадян дотримуватися правил дорожнього руху! Бережіть своє життя!
     
    Нагадаємо: Кропивницькі рятувальники та патрульні застерігають школярів від небезпеки