На Кіровоградщині безробітних онуфрійчан запрошували на службу до поліції

  • 16 лист. 2017 09:44
  • 1312
    • Новина На Кіровоградщині безробітних онуфрійчан запрошували на службу до поліції Ранкове місто. Кропивницький
     
    Днями у Онуфріївському районному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій Головного управління національної поліції Кіровоградської області.
     
    Днями у Онуфріївському районному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій Головного управління національної поліції Кіровоградської області за вакансіями: поліцейський сектору реагування патрульної поліції, помічник чергового, поліцейський з логістики збереження речових доказів та озброєння.
    Дізнатися якомога більше інформації про службу в лавах патрульної поліції, мали можливість, у формі інтерактивного діалогу, поспілкуватись з представниками роботодавця. Захід відвідали 19 безробітних громадян.
     
    У міні-ярмарку вакансій взяла участь старший інспектор сектору кадрового забезпечення Олександрійського відділу поліції ГУНП Кіровоградської області капітан поліції Антонішен Вікторія Вікторівна, яка детально поінформувала присутніх про вимоги до кандидатів, повідомила претендентам про можливість заповнити анкету онлайн, розповіла про етапи відбору, умови участі у конкурсі та перелік вакантних посад у Онуфріївському районі.
     
    Шукачі роботи, які виявили бажання узяти участь у конкурсі на заявлені вакансії, отримали особисті консультації роботодавця.
     
    В. Крамаренко, провідний фахівець з питань зайнятості Онуфріївського районного центру зайнятості.