Теща та тесть губернатора Львівщини їздять на «Хонді» та мають успішний бізнес

  • 16 лист. 2017 09:04
  • 1304
    • Новина Теща та тесть губернатора Львівщини їздять на «Хонді» та мають успішний бізнес Ранкове місто. Кропивницький
     
    Літні, втім просунуті: теща та тесть губернатора Львівщини їздять на «Хонді» та мають успішний бізнес. 
    74-тирічна теща та 79-річний тесть голови Львівської облдеражміністрації мають неабиякі статки. На Ганну Тимченко, наприклад, зареєстрований автомобіль «Хонда Аккорд» .
    та квартира у Львові площею 175 метрів. А літній тесть має бізнес з оренди нерухомості. 
    У декларації губернатора за 2016 рік – жодної власної квартири чи авто. Бізнес на держслужбовця теж не зареєстрований: двома підприємствами володіє дружина Наталя Синютка.
    Та у податковому звіті вказано, що чиновник жив у великій квартирі у Львові та їздив на «Хонді аккорд». Власник цих статків – мати його дружини Ганна Тимченко. 
     
    Власницею помешкання вона стала у 2010 році. Також Ганна Тимченко придбала машиномісце у дворі будинку, де, імовірно, і стоїть автомобіль. Проте в деклараціях згадки про нього відсутні.
     
    Тесть же губернатора володіє бізнесом зі здачі в оренду нерухомості, який розпочав у 70 років. Тепер йому – 79. 
    До речі, в 2015 році дружина чиновника в інтерв’ю випадково обмовилася, що її батьки проживають в Івано-Франківську. Бізнесом же, на думку журналістів, насправді займається сам губернатор Олег Синютка, фінансист за освітою. 
    Також у 2016 році Синютка задекларував 760 тис. гривень банківських вкладів і 275 тис. гривень, 79 тис. доларів та 61 тис. євро готівкою. А інтернет-видання “Наші  гроші. Львів” нещодавно опублікувало інформацію, що губернатор та його заступники літали на міжнародну виставку в Чехію чартерним авіарейсом із 90-відсотковою знижкою.
     
    Підготовано ГО «Інтерньюз-Україна» за матеріалами ГО «ТОМ14» в рамках проекту «Декларації». 
     
    Нагадаємо:  Коли перевірять півмільйонний виграш у лотерею Ляшка?