На Кіровоградщині чоловік вирощував і зберігав коноплю

  • 14 лист. 2017 15:33
  • 1186
    • Новина На Кіровоградщині чоловік вирощував і зберігав коноплю Ранкове місто. Кропивницький


    У незаконному зберіганні зілля поліцейські викрили раніше судимого 40-річного жителя одного з сіл Петрівського району. Про це повідомляє Петрівське відділення поліції Кіровоградської області.

    Працівники поліції виявили у чоловіка коноплю та пристрої для вживання наркотичних речовин.

    «Під час розслідування кримінального провадження та перевірки причетності особи до скоєння крадіжки правоохоронці провели огляд домоволодіння чоловіка.
    У результаті виявили на території городу та на даху будинку –  коноплю без коріння, а також подрібнену суху речовину рослинного походження, яка зовні схожа на наркотичну речовину. У приміщенні гаражу громадянин також зберігав подрібнену речовину та пристрій для її паління. Вилучене направлено на дослідження», - розповів начальник Петрівського відділення поліції Олександр Лисенко.
     

    Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.

    Нагадаємо: На Кіровоградщині раніше судимий чоловік вбив свого товариша