У Кропивницькому на стихійному сміттєзвалищі спалюють побутове сміття (ФОТО, ВІДЕО)

  • 14 лист. 2017 12:44
  • 2324
    • Новина У Кропивницькому на стихійному сміттєзвалищі спалюють побутове сміття (ФОТО, ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький


    Спецінспекція знову виявила незаконне спалення побутових відходів на стихійному сміттєзвалищі на вулиці Комарова.  Про це на ФБ пише Андрій МАксюта, начальник спецінспекції Кіровоградської міської ради.

    Раніше тут (внизу по Комарова) один громадянин на ім'я Павло Павлович організував платний в'їзд з "КПП і шлагбаумом". Живе поруч і кілька років збирав кошти собі за те, що відкривав замок на шлагбаумі-тросі і запускав у кручу до річки автомобілі, які висипали там побутове та будівельне сміття. Насипали там терикони...


    Спецінспекція ще влітку провела спецоперацію і задокументувала даного чоловіка. Ми завезли йому вантажівку сміття, він взяв кошти і відкрив "шлагбаум", вантажівка заїхала... Але не зсипалася там (ми не порушуємо Правила благоустрою - відвезли і висипали сміття на полігоні ТПВ, що на Завадівці). Після цього ми зрізали там усі троси, і "бізнесмен" втратив кормушку... Сьогодні там горіло сміття і габаритні побутові відходи - холодильники... Хто запалив і для чого?! Де людська свідомість і розум?! Цим дихають всі жителі міста!
    Спецінспекція була на території поруч і, побачивши згарище, наш інспектор викликав пожежних. Ми не проходимо повз ніколи. Ми ЗА чисте місто! Ми за людей!
     

    Нагадаємо:  У Кропивницькому наказали взятися за центральний сквер