У Кропивницькому пройшов творчий конкурс "Art hunters"

  • 13 лист. 2017 11:30
  • 1063
    • Новина У Кропивницькому пройшов творчий конкурс «Art hunters» Ранкове місто. Кропивницький
     
    У приміщенні ОУНБ імені Чижевського пройшов поетичний конкурс "Art hunters". Такий захід у Кропивницькому мав місце уже вшістнадцяте.
     
    До заходу долучилися 13 творчих кропивничан. З них шестеро виступили з творчими доробками. Конкурс проходив у три етапи, на кожному з яких учасники мали представити свої вірші чи прозу або підібрати чужі. Перший етап традиційно був тематичним: кожному учасникові треба було підібрати твір на тему "гумор". Дозволялося використовувати музичний супровід та інвентар. Виступи поетів оцінювали глядачі, віддаючи за їхню власну творчість від 1 до 10 балів, за чужу - від 1 до 9. Перевага надавалася учасникам, які оригінально подавали свій виступ.
    Найвище глядачі оцінили творчість сімнадцятирічної Анастасії Чеботарь. За перемогу в конкурсі дівчина отримала диплом та грошову винагороду.
     
     
     
    За словами організаторів, на творчу молодь Кропивницького найближчим часом чекають нові проекти.
     
    - За назвою "Art hunters" стоять заходи різних форматів: квести, кіноперегляди, конкурси. Ми проводимо їх з 2012 року. Цьогоріч це був єдиний поетичний конкурс. Наразі ми набираємо активних і творчих людей для проведення нових заходів, - розповів організатор Анастас Касьянов. 
     
     
    Наталя Нічишина
     
    Юні колекціонери показали свої зібрання на загал