У Кропивницькому завершилася обласна Динаміада з гирьового спорту (ФОТО)

  • 11 лист. 2017 12:29
  • 1886
    • Новина У Кропивницькому завершилася обласна Динаміада з гирьового спорту (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    Патрульні Кропивницького посіли почесне призове місце у командному заліку та здобули 5 особистих перемог у змаганнях з гирьового спорту. Про це повідомляє Патрульна поліція кропивницького.
     
     
     10 листопада у Кропивницькому завершилася обласна Динаміада з гирьового спорту. Участь у змаганнях взяли 4 команди, серед яких представники Управління патрульної поліції Кропивницького. всього в заході взяли участь 30 учасників.
    Силовий турнір проводився у семи вагових категоріях.
    Суддя змагань – чемпіон світу та Європи із силового жонглювання гирями Сергій Шевченко.
    Переможців особистої першості визначали за правилами національної федерації «Союз гирьового спорту України»: сумувалася кількість підйомів у поштовху і підйомів у ривку з коефіцієнтом 0,5. На виконання кожної вправи гирею вагою 24 кілограми давалося 10 хвилин.
     
     
     
    Абсолютним переможцем у ваговій категорії до 78 кілограмів став інспектор патрульної поліції Кропивницького Іван Коновалов. Загальна кількість підйомів у поштовху і ривку склала 62 рази.
     
    «Гирьовий спорт складний тим, що треба за обмежений час показати найкращий результат, тож потрібно завжди бути сконцентрованим, слідкувати за своїм темпом», - зауважив лейтенант поліції.
    У загальному заліку команда УПП Кропивницького поступилася лише представникам ДСНС в області, випередивши силовиків з ГУ НП в області.
     
     
    Всі переможці та призери змагань отримали кубки, грамоти та медалі.
    Вітаємо Михайла Жукова, Дмитра Перетятко, Артема Мірончука, Романа Бараника, Івана Коновалова, Олександра Чернегу та Сергія Маслака, які достойно змагалися та вибороли перемогу у силовому турнірі.
    Попереду на представників силових структур чекає заключний турнір Динаміади – змагання з панкратіону та міні-футболу.
     
    Нагадаємо: Поліцейські поділилися корисними порадами з дітьми і дорослими