Кропивницький водій намагався втекти від поліцейських разом з номерними знаками

  • 9 лист. 2017 21:33
  • 1164
    • Новина Кропивницький водій намагався втекти від поліцейських разом з номерними знаками Ранкове місто. Кропивницький
     
    Водій, який вчинив ДТП, намагався пішки втекти із місця події із номерними знаками авто. Про це повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.
     
    Вчора увечері, 8 листопада, близько 22:30 на перехресті вулиць Вокзальної та Чміленка сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій легкового автомобіля Audi не впорався із керуванням і  зіткнувся із електроопорою.
     
    Зі слів очевидця події, який здійснив виклик патрульних поліцейських, відразу після ДПТ із автомобіля вийшов чоловік, який керував авто, та дівчина-пасажир. Чоловік відразу взявся знімати державні номерні знаки автомобіля. Після чого вони вдвох залишили місце події й попрямували вулицею Чміленка у напрямку центральної частини міста. Номерні знаки автомобіля чоловік забрав із собою.
     
     
    Прибувши на місце ДТП, екіпаж патрульної поліції, якому надійшов цей виклик, відразу взявся за пошук громадян. Патрульним вдалося досить швидко їх виявити за декілька кварталів від місця пригоди.
    Під час спілкування із громадянами патрульні поліцейські помітили у них ознаки алкогольного сп’яніння. Правоохоронці запропонували водієві пройти огляд на стан сп’яніння. Водій погодився пройти обстеження у обласному наркологічному диспансері. Результат огляду – позитивний, у крові водія було 1,47 проміле алкоголю, що в 7 раз перевищує допустиму норму.
     
     
    У результаті дорожньо-транспортної пригоди автомобіль зазнав механічних пошкоджень. Завдяки тому, що у транспортному засобі спрацювали подушки безпеки, ні водій, ні пасажирка фізичних ушкоджень не отримали.
     
    Патрульні поліцейські склали щодо водія адміністративні матеріали за статтею 124 КУпАП, яка передбачає адміністративну відповідальність за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження машин. Також патрульні оформили адміністративні матеріали згідно статті 130 КУпАП (передбачає відповідальність за керування транспортним засобом у стані сп’яніння).
    Транспортний засіб був тимчасово затриманий для зберігання шляхом доставлення його за допомогою евакуатора на спеціальний майданчик.
    Нагадаємо: У центрі Кропивницького на перехресті збили жінку-пішохода