Раніше судимий чоловік обкрадав своїх односельців

  • 8 лист. 2017 12:34
  • 1834
    • Новина Раніше судимий чоловік обкрадав своїх односельців Ранкове місто. Кропивницький
     
    Працівники поліції встановили причетність раніше судимого чоловіка до низки крадіжок. Про це повідомляє Гайворонський відділ поліції Кіровоградської області.
     
    Зловмисник обкрадав будинки жителів Гайворонського району. На рахунку злодія п’ять фактів кримінальних правопорушень. За вчинене йому загрожує до 6 років позбавлення волі.
    До відділу поліції надходили повідомлення від потерпілих про те, що невідома особа, пошкоджуючи двері, з господарських приміщень викрадає їхнє майно, зокрема продукти харчування та консервацію. Не гребував зловмисник і домашньою птицею.
     
    У ході проведення розшукових заходів працівники поліції встановили особу крадія. Ним виявився раніше судимий за аналогічні злочини 31-річний мешканець району.
    Нині чоловіку повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває, поліцейські перевіряють причетність громадянина до вчинення інших кримінальних правопорушень. Частину викраденого правоохоронці вилучили.
     
    Злодію загрожує покарання, передбачене ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
     
    Нагадаємо: поліцейські випадково виявили у помешканні жінки опій